Algemene voorwaarden

Gepubliceerd op 17 oktober 2019

Carjack BV streeft ernaar om alle inhoud van deze website te onderhouden en snel bij te werken. Desalniettemin kan Carjack BV niet instaan voor de juistheid van de informatie op de website, die door fouten of weglatingen in de inhoud van deze website kan afwijken. Carjack BV kan in dat geval niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele vergissingen, weglatingen of enige directe of indirecte schade die kunnen ontstaan bij het gebruik van de genoemde website en alle toepassingen binnen de website.

Enkele functionaliteiten en/of diensten van het platform (zoals - maar niet beperkt tot - het aanvragen van een offerte, testrit of brochure) zijn afhankelijk van de samenwerking met derde partijen (zoals - maar niet beperkt tot - nationale invoerders of verkopers van wagens, autodealers, leasingmaatschappijen, verzekeraars,...). Carjack beoogt dat - indien aangevraagd door de gebruiker - deze functionaliteiten en/of diensten vlot en correct verlopen. Carjack kan echter niet aansprakelijk worden gesteld als deze derde partijen - nodig voor het vervolledigen van deze functionaliteiten en/of diensten - niet kunnen of willen opvolgen met betrekking tot deze functionaliteiten en/of diensten.

JATO - de derde partij data-provider van Carjack BV - doet er alles aan om correcte en volledige informatie te verstrekken. JATO geeft echter geen garantie voor de juistheid of volledigheid van de gegevens. Wees voorzichtig bij het gebruik van de verstrekte informatie.

Copyright © JATO Dynamics Limited. Alle rechten voorbehouden.

Nieuwsbrief


Geef jouw naam in.
Jouw e-mail adres ingeven.