F.A.Q.

Carjack

Neen, wij brengen jou, (net zoals bij een offerteaanvraag) met jouw aanvraag in contact met de dealer(s) die je graag gewenst had om verder concreet af te spreken voor de testrit.

Dat hangt af van merk tot merk. Sommige sturen je een digitale kopie, sommige een echte brochure, sommige zelfs allebei. Wij doen alvast ons best om de brochure die je aanvroeg zo snel mogelijk bij je te krijgen.

carjack zorgt niet onmiddellijk en automatisch voor de beste deal of hoogste korting. Onderhandeling achteraf in het dealership is dus zeker mogelijk. Het is wel zo dat de dealer weet dat een offerteaanvraag via carjack meestal concreet is en een offerte-aanvraag via carjack de nodige concurrentie met zich meebrengt wat meestal resulteert in een scherper aanbod na offerte aanvraag via carjack.

Neen, carjack is voor de gebruiker een volledig gratis platform die je begeleidt bij de keuze van de wagen die bij jou past.

Neen, carjack bezorgt jouw offerte aan de door jouw gewenste dealer. Zij nemen verder contact op met jou. Carjack laat het toe snel en eenvoudig verschillende offertes te versturen en ook de verschillende modaliteiten snel met elkaar te vergelijken. Hierdoor kan carjack niet instaan of verantwoordelijk zijn voor de opvolging en correctheid van de offerte en het vervolg van het traject dat bij de dealer plaatsvindt.

De prijzen die carjack gebruikt zijn de prijzen die door de constructeurs worden meegegeven.. Constructeurs kunnen ervoor kiezen hun prijzen te laten aanpassen op het platform. Dit zowel om een meer correcte prijs te kunnen weergeven als om bepaalde promotionele kortingen toe te staan. We raden steeds aan een offerte aan te vragen om op die manier een exacte prijs te bekomen.

Het carjack platform heeft alle modellen en uitvoeringen van wagens van de meest courante automerken die te verkrijgen zijn in België. Op die manier maken we het voor de gebruiker mogelijk een algemeen overzicht en vergelijking te maken tussen de verschillende wagens en uitvoeringen.

carjack is een Belgische onderneming die consumenten wil begeleiden bij de aankoop van een nieuwe wagen. Dit door het proces zo vlot en aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Uiteraard is de offerte die je binnenkrijgt niet bindend en raden we zeker aan het dealership te bezoeken. Hierin kan je jou eventueel nog laten inspireren door andere wagens of kan je met de dealer in kwestie nog verschillende opties, uitrustingen of andere mogelijkheden bespreken.

Dat kunnen we jammer genoeg niet met 100% zekerheid beloven. We doen als carjack onze uiterste best om de merken en de dealers te contacteren met je aanvraag. We hebben afspraken met heel wat merken en dealer-netwerken in belgië om jouw aanvraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Privacy

Wij houden gegevens over website gedrag en voorkeuren bij om de ervaring van de gebruiker te optimaliseren. Daarnaast vragen wij bij een offerteaanvraag, aanvraag naar testrit of brochure-aanvraag tevens de contactgegevens om het voor de dealers mogelijk te maken jullie te contacteren met de gevraagde informatie. Daarnaast willen we relevant blijven voor de bezoeker door ervoor te zorgen dat we ook na de effectieve aankoop nog verder kunnen ondersteunen, dit onder andere met verdere informatie rond taksen, verzekeringen en dergelijke.