Welke elektrische SUV moet ik kopen in 2021?

2021 wordt het jaar waarin je eindelijk wat keuze hebt als je op zoek bent naar een elektrische SUV. Bij carjack helpen we je graag op weg om de nieuwe auto te vinden die bij je past. Hier vind je alvast het volledige overzicht van alle modellen die te koop zijn op de Belgische markt. Maar we pikken er een aantal uit die in 2021 op de markt komen en zeker het overwegen waard zijn!

Goedkope nieuwe elektrische SUV 2021

Dacia is natuurlijk de absolute koning van de betaalbare auto. En daar komt in 2021 ook een eerste elektrische model bij met de Dacia Spring. Hopelijk blijven de aantrekkelijke Dacia prijzen bewaard bij een auto die een pak sportiever en moderner lijkt dan de huidige Dacia-modellen.

  • Bereik: 200+ km (nog te bevestigen)

MG ZS EV: De MG ZS EV moet zowat de elektrische SUV zijn met de beste 'zoveel-mogelijk-auto-voor-je-geld' verhouding te koop op de markt. Dat 'ie misschien niet de best uitgeruste en luxueuze is, is logisch aan zo'n prijs! Op zoek naar een no-nonsense elektrische SUV, dan is de MG ZS EV in 2021 zeker een goeie optie.

  • Bereik: ~260 KM

Een nieuwe elektrische SUV 2021 als gezinswagen

Skoda Enyaq: Geen praktischere wagen dan een Skoda, zeggen wij altijd. Niet altijd even opwindend, maar wel altijd een verstandige keuze. We vermoeden dat hetzelfde ook voor de eerste elektrische SUV die Skoda op de markt brengt in 2021 zo zal zijn.

  • Bereik: Tot 510 km

Opel Mokka: De elektrische Mokka is gewoon een variant van de vernieuwde Mokka, dus verwacht geen uitzonderlijk of speciaal design, maar gewoon een degelijke familie-SUV (met een eerder beperkt bereik).

  • Bereik: ~255 km

Luxe elektrische SUVs in 2021

BMW iX: Eindelijk springt ook BMW op de elektrische SUV markt. Van de BMW iNext is nog niet veel bekend, behalve dat hij normaal in 2021 van de band zou moeten rollen.

  • Bereik: nog onbekend

Mercedes EQA: De Mercedes EQC kwam al in 2020 op de markt, als superluxueuze SUV. Dus volgt nu de logische opvolging met de EQA in 2021. Waarschijnlijk even luxueus en kwalitatief, maar in ieder geval al een stuk kleiner.

  • Bereik: 350 km (nog te bevestigen)

Bij carjack.be helpen we je alvast graag op weg, en we kunnen je helpen de beste prijs te krijgen voor jouw nieuwe wagen! Alvast veel zoekplezier.


Op zoek naar een andere categorie? Die vind je hierNieuwsbrief


Geef jouw naam in.
Jouw e-mail adres ingeven.