Welke elektrische SUV moet ik kopen in 2021?

2021 wordt het jaar waarin je eindelijk wat keuze hebt als je op zoek bent naar een elektrische SUV. Bij carjack helpen we je graag op weg om de nieuwe auto te vinden die bij je past. Hier vind je alvast het volledige overzicht van alle modellen die te koop zijn op de Belgische markt. Maar we pikken er een aantal uit die in 2021 op de markt komen en zeker het overwegen waard zijn!

Goedkope nieuwe elektrische SUV 2021

Dacia is natuurlijk de absolute koning van de betaalbare auto. En daar komt in 2021 ook een eerste elektrische model bij met de Dacia Spring. Hopelijk blijven de aantrekkelijke Dacia prijzen bewaard bij een auto die een pak sportiever en moderner lijkt dan de huidige Dacia-modellen.

  • Bereik: ~230 km

MG ZS EVDe MG ZS EV moet zowat de elektrische SUV zijn met de beste 'zoveel-mogelijk-auto-voor-je-geld' verhouding te koop op de markt. Dat 'ie misschien niet de best uitgeruste en luxueuze is, is logisch aan zo'n prijs! Op zoek naar een no-nonsense elektrische SUV, dan is de MG ZS EV in 2021 zeker een goeie optie.

  • Bereik: ~260 KM

Een nieuwe elektrische SUV 2021 als gezinswagen

Opel MokkaDe elektrische Mokka is gewoon een variant van de vernieuwde Mokka, dus verwacht geen uitzonderlijk of speciaal design, maar gewoon een degelijke familie-SUV (met een eerder beperkt bereik).

  • Bereik: ~255 km

Skoda EnyaqGeen praktischere wagen dan een Skoda, zeggen wij altijd. Niet altijd even opwindend, maar wel altijd een verstandige keuze. We vermoeden dat hetzelfde ook voor de eerste elektrische SUV die Skoda op de markt brengt in 2021 zo zal zijn.

  • Bereik: Tot 510 km

Aiways U5: Net als de MG ZS EV een nieuw merk van Chinese makelijk. Vooral op zoek naar een érg ruime gezinswagen, met een praktisch rijbereik en tal van opties als standaard? Maakt het exacte merk van je nieuwe wagen je minder uit? Dan is de Aiways U5 zéker te overwegen. In België exclusief te krijgen via Cardoen.

Luxe elektrische SUVs in 2021

BMW iXEindelijk springt ook BMW op de elektrische SUV markt. Van de BMW iNext is nog niet veel bekend, behalve dat hij normaal in 2021 van de band zou moeten rollen.

  • Bereik: tot 460 km

Mercedes EQADe Mercedes EQC kwam al in 2020 op de markt, als superluxueuze SUV. Dus volgt nu de logische opvolging met de EQA in 2021. Waarschijnlijk even luxueus en kwalitatief, maar in ieder geval al een stuk kleiner.

  • Bereik: tot 430 km

Audi E-tron: Enkel al aan de hand van het prijskaartje zou je zeggen dat hij binnen het luxesegment past. Uiteraar krijg je hiervoor wel uitzonderlijke kwaliteit voor terug zoals technologie van de bovenste plank (bv. Spraaktechnologie), eerste klasse veiligheidssystemen en een krachtige duurzame motor. Prijzen voor rijbereik zal hij dan weer niet winnen

Bij carjack.be helpen we je alvast graag op weg, en we kunnen je helpen de beste prijs te krijgen voor jouw nieuwe wagen! Alvast veel zoekplezier.

 

Op zoek naar een andere categorie? Die vind je hier