Op zoek naar een Gezinswagen? Bekijk zeker eens onze stock

Twijfelt u nog over de aankoop van uw nieuwe wagen? Als u op zoek bent naar een gezinswagen bent u zeker geholpen met één van onze SUV’s, break’s of monovolumes. Ruimte, gemak en comfort staan centraal bij het kiezen van de juiste gezinswagen. Heeft u graag wat advies bij uw keuze? Aarzel niet om ons te contacteren. Voor uw gemak lijsten we hier al eens de drie meest populaire keuzes uit ons aanbod op en voor u het weet, bent u klaar voor dat weekendje datu gepland had met het hele gezin, de hond en genoeg bagage.

Seat Ateca

Zoekt u een gezinswagen met een sportieve look? De Ateca is zeker een optie voor jou dan. Deze wagen is een succesvol product. Seat behoort tot de Volkswagen groep, die sowieso garant staat voor kwaliteit. De Ateca is gebouwd op hetzelfde platform als de duurdere Volkswagen Tiguan en deelt ook veel van dezelfde onderdelen. Het 2021 model is uitgerust met zuinigere motoren, een opgewaardeerd interieur en meer uitrusting. Naar onze bescheiden mening verdient hij zeker een plekje op onze shortlist.

Peugeot 3008

De Peugeot 3008, een auto die fel oogt en redelijk wat ‘muscle’ uitstraalt. De 3008 staat niet enkel garant voor een mooi, robuust exterieur, ook het interieur mag er zijn. Hier volgt het de stijl van zijn grotere broer: de 5008. Het avant-garde dashboard en sfeervolle interieurverlichting doet denken aan een conceptcar op een autoshow. Peugeot biedt met dit model ook zuinige, maar pittige motoren aan, waarvan een aantal plug-in hybride opties. Deze hybrides zijn iets zwaarder dan de standaard 3008, die qua rijcomfort volgens ons vrij hoog scoort, waardoor deze iets minder comfortabel zijn. Maar voor zijn prijs vinden we dat de 3008 zeker de moeite waard is.

Dacia Duster

Vroeger stond Dacia gekend als een minder kwalitatief merk, maar nu als dochteronderneming van Renault maken ze toffe auto’s aan ongeëvenaard lage prijzen. Bij Dacia heeft u al een ruime SUV voor 15 000 euro. U krijgt dus zeer veel auto voor uw geld. Een koopje als u het ons vraagt. De Duster heeft ook verschillende varianten. De goedkoopste voorziet u van een no-nonsense, huiselijke gezinswagen, terwijl de iets duurdere modellen je voorzien van allerlei soorten gemakken. Qua prijs-kwaliteitverhouding is de Duster dus een topper in de klasse van de familie-SUV’s. 

Op zoek naar een overzicht van alle stockwagens in de aanbieding? Die vind je makkelijk hier!