Op zoek naar een onmiddellijk beschikbare compacte auto? We got your (hatch)back…

Bij carjack helpen we je niet enkel makkelijk élke nieuwe auto die te koop is in één keer te configureren, maar we hebben ook een enorm overzicht aan onmiddelijk beschikbare nieuwe wagens die op jouw staan te wachten.

We helpen je natuurlijk graag wegwijs te maken door het volledige aanbod, maar het zou ons natuurlijk niet verbazen als je ongeveer al een idee zou hebben van waar je naar op zoek bent. Als je hier beland bent, gaan we er van uit dat je op zoek bent naar een hatchback? Wel, we kunnen je geen ongelijk geven. Er mag dan wel een wildgroei zijn aan SUVs en Crossovers, soms heb je gewoon iets nodig dat lekker compact, behoorlijk betaalbaar én aangenaam om mee te rijden is. Een moderne hatchback, dus...

En ja, op carjack kun je natuurlijk je ideale hatchback gaan samenstellen, maar misschien hou jij niet zo van wachten? Wel, dan kun je dus makkelijk kiezen uit één van de vele duizenden modellen die onmiddelijk beschikbaar zijn. Maar we geven je alvast een aantal modellen mee die het bij onze gebruikers erg goed doen, én die je op carjack vindt aan unieke kortingen. Vraag dus gerust vrijblijvend een offerte aan via carjack bij één van onze vele partners.

Dacia Sandero

Je hebt betaalbaar, en dan heb je Dacia. De Dacia Sandero is een kleine hatchback, die qua prijs-kwaliteit gewoonweg onklopbaar is. Met zijn prijs die onder de € 10000 ligt is het label 'budgetvriendelijk' méér dan toepasselijk. En de tijd dat je met een Dacia het risico liep om meer in de garage te staan dan effectief te kunnen rijden ligt al een hele tijd achter ons: de nieuwe Sandero is opmerkelijk comfortabel (voor zijn prijs), aangenaam om mee te rijden (voor zijn prijs) en al-bij-al behoorlijk ruim. Echte toptechnologie of superstil om mee te rijden is 'ie wel niet.

Hyundai i10

Op zoek naar iets compacter formaat dan de Dacia Sandero? De Hyundai i10 is de perfecte hatchback voor de 'urban explorer': de i10 is behendig genoeg om iedere straat (en parkeerplaats) in te duiken maar kan indien nodig toch 5 personen en wat bagage vervoeren. Een mooi interieur, een uitgebreid gamma aan flashy kleuren en de standaard Hyundai kwaliteitsgarantie, dat is waar deze wagen voor staat. Zeker geen slechte keuze dus, als je een alleskunner wilt in de stad.

Skoda Fabia

De Fabia is een auto met weinig franjes, maar heeft wel de kwaliteit die we ondertussen gewoon zijn van Skoda. Het ruime interieur en uitrustingen en comfort gecombineerd met een relatief zachte prijs zorgt ervoor dat de Fabia zeker een plek krijgt bij de favoriete hatchbacks van carjack. Over het algemeen is de Fabia op geen enkel terrein uit zijn element. De allerbeste om mee rond te rijden of de allergoedkoopste? Neen, maar wel een auto die alles goed genoeg doet om je de aankoop nooit te beklagen. Al zullen wel weinig mensen je vol bewondering nakijken, want 'sexy', nee dat is de Fabia wel niet echt.

Opel Corsa

Op zoek naar een sportieve city-hatchback? Dan zou de Corsa misschien wel iets voor u kunnen zijn. Op vlak van ruimtelijk comfort is wel de Corsa niet de beste van zijn klas. De meeste concurrenten binnen zijn klasse zijn redelijk wat ruimer, vooral op de achterbank. Of je die informatie belangrijk vindt, laten we volledig aan jullie over... Ook de bagageruimte laat te wensen over, zeker in vergelijking met bekende rivalen als de Renault Clio of de VW Polo. De Corsa beschikt wel alle nodige veiligheidsuitrustingen, hetinfotainmentsysteem en de elektronica zijn zeer gebruiksvriendelijk uitgedacht en ookrijcomfort is ook top. Als u naast de zit- en bagageruimte kan kijken, is dit zeker een wagen voor u. 


Het zijn maar een paar voorbeelden van de hatchbacks die je op carjack vindt, maar maak uiteraard zeker je eigen keuze uit ons grote aanbod!

Wil je trouwens meer weten over hatchbacks? lees hier dan zeker verder!