Op zoek naar een SUV of crossover in private lease?

Dat Private Lease een geweldig concept is, daar zijn we bij carjack al langer van overtuigd. Een all-in waar zowat alles inzit? Verzekeringen? Check! Belastingen? Al betaald! Pechverhelping? Bijstand? Bandenvervanging? Yep, ja en Yes! We gaan je hier dus geen hele uiteenzetting geven van de voor-en nadelen van Private Lease, en waarom Private lease jouw wel eens de flexibiliteit zou kunnen geven waar je al jaren van droomde. Nee, hier gaan we iets anders doen, hier gaan we je helpen de juiste SUV of Crossover te vinden in Private Lease. Of ben je direct op zoek naar het meest complete overzicht van Private Lease wagens van verschillende aanbieders in België? Dan kun je die zoektocht makkelijk HIER beginnen.

Meest populaire Private Lease SUVs op carjack

Maar als je graag wat vrijblijvend advies wilt, dan geven we je hier alvast even mee wat de meest populaire SUVs of Crossovers zijn die je als Private Lease wagen kunt vinden op carjack.be!

De Audi Q3 en Q2 zijn ondertussen al even op de markt, maar doen het nog steeds geweldig goed. Niet verwonderlijk ook. Zowel de Q3 als de kleinere Q2 combineren de kwaliteit van een Duits luxemerk, het comfort van een ‘kleine’ SUV en het rijplezier van een behendige hatchback. Maar dat complete pakket komt natuurlijk vaak met een stevig prijskaartje als je een Audi wilt kopen, maar laat dat nu net het voordeel zijn van Private lease: een duidelijke maandprijs, (bijna) alles inbegrepen.

Op zoek naar iets dat bijna alles even goed doet als de Audi’s, maar nét iets minder kost. Wel, dan beland je al snel bij Volkswagen. Laten we eerlijk zijn, de Volkswagen T-Roc en de T-Cross zijn twee compacte SUVs die op niet veel gebieden hoeven onder te doen. Niet verwonderlijk ook, als je weet dat Volkswagen en Audi natuurlijk door hetzelfde bedrijf worden gebouwd! Net ietsje minder afgewerkt, materialen die misschien nét dat beetje minder luxueus aanvoelen en technologie die méér dan degelijk is, maar nog niet cutting-edge… Maar wel aan een aantrekkelijker prijskaartje, natuurlijk.

Weegt ‘prijs’ nóg wat meer door als je de balans opmaakt tussen ‘kost en luxe’? Dan zijn de crossovers en SUVs van Skoda (de derde telg uit de VW familie) dan weer de juiste keuze voor jou. En qua formaat ook voor elk wat wils! Op zoek naar een auto die vooral praktisch is, ruim op elk gebied én veilig? En is luxe en technologie net iets minder belangrijk? Wel, dan zijn de wagens van Skoda zeker te overwegen! En in Private Lease ook nog eens lekker betaalbaar.

Allemaal goed en wel, die Duitse degelijkheid, maar soms wil je ook gewoon wat meer Italiaanse flair, en dat is OK. Want ook daar is er heel wat keuze als je op zoek bent naar een SUV of crossover in Private Lease. De Fiat 500 is je waarschijnlijk wel bekend? Maar wist je dat er ook een SUV versie bestaat van het kleine iconische stadswagentje? Inderdaad, de Fiat 500X is een compacte stads-SUV die je héél veel rijplezier bezorgt! Geschikt om het bos mee in te duiken? Dat niet nee, maar de urban jungle is wel écht z’n terrein.

Mag het ten slotte wat ‘robuuster’? Ben je meer op zoek naar een ‘jeep’ dan een ‘suv’? Wel, eum… Dan kies je toch gewoon voor een Jeep? What’s in a name, right? De Jeep Renegade is dan misschien voor jouw wel de juiste keuze. Ruim, zonder groot te zijn. Robuust, zonder geschikt te zijn voor langere afstanden op de snelweg of Vlaamse steenwegen. Sober, zonder de belangrijkste technologieën te vergeten.

Maar laat je keuze uiteraard niet beperken door deze populaire modellen, je ontdekt er nog héél wat meer op carjack.be!